#update
Esaimen berlambak, Final exam makin kemuncakk.


//Atiqah Tigertomey


walimatul urus ke promote ni?

Monday, December 23, 2013 @ 8:19 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum again.. *Haha* *semangat making two entry for one day* Okey. Abaikan. Kali ni penulis nak bawa cerita yang kisahnya bertarikh 20 August. Lama tu.Sekarang dah nak masuk bulan 1 Januari 2014 daa.. Haha. Abaikan. Again and again.

So, Kali ni aku nak ceritakan wedding kakak kesayangan aku !! *Muahahaha*. Disebabkan dye seorang je siblings aku yang berjantina Female. So, Aku sayang dye sesangat. *Iyerlah tu.* *buat muka bodek*


Haha. Abaikan. Sekali lagi. Okey. So, Ini pictures baikk punyee. Ada sesiapa perlukan freelancer photographer? Contact him. TokSyu Zul. Gambar dye semuanya superb!


                                                                ececececehh.. sweet~




nampak tak air dah mula pasang? :3



                                                                          the hottest !




alololo..




ada apa bangg? duk intai orang dari tadi?


kan dah terkantoi. *haha*




                                                               wawa duk intai sapa tuh?

#  disebalik gambar, ada jalan ceritanya. :)


# maaf lah. penulis baru perasan gambar ni ada dalam leppi. so, rasa macam tak sedapp gak hati lau tak upload gambar kakak tembam ni. haha. Kenapa perlu aku post mende cenggini ek? Sebenarnya aku duk promote Paksu aku aka freelancer photographer tu haa.. Yang upload gambar banyak- banyak ni just nak tunjuk gambar lawa jepp. haha. anyway tengs to bride because jadi model. haha. Kak Long and Abang Long.. congrets yaa? :3







glitter-graphics.com



Cerita Dulu | Cerita Baru
Have A Click!

Diary About Stuff Site

Tuan Belog :D


22 YEARS OLD
BACHELOR OF PSYCHOLOGY

FREELANCER WRITER


"Sometimes You Have To Bite The Bullet, Not Only Must You Learn To Accept Their Gaze With Your Eyes But Also With Your Heart"



glitter-graphics.com



REVIEWREVIEW

BLOG 7 PELANGI CINTA. KARYA 7 PENULIS. KLIK SINI!
PENCURI HATI DI ILHAM KARANGKRAF!KLIK SINI
MENCARI CINTA DI PENULISAN2U! KLIK SINI!


CAKAPCAKAP!



glitter-graphics.com


Awesome People !



glitter-graphics.com


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Nurul Atiqah

Best View at GOOGLE CHROME!